påskeferien !

yoyo, tenkte jeg (katrine) skulle begynne med å si at jeg og ida har hatt "bloggpause" i påskeferien, meen uanseett  ! tenkte jeg skulle fortelle om min ! 
haeha først tenkte jeg at denne ferien kom til å suge, men så ble den ikke så sugen alikavell  ! jeg og min venn heidi dro faktisk opp på hytten men folk, også hadde vi mye MYE MYE godteri med, NO KIDDING ! tror serr jeg la på meg 20 kilo på hytteturen ! haehea ikke at dere har så jævli lyst til å lese dette ! haehe men jeg suger i å skrive så jeg bare slenger med noen bilder kunn for å blogge ! : )
 spilte faktisk kort  !
  

AHEHEAHE tenkte jeg skulle legge ut bilde av heidi når hun satt på do ! men da hadde hun kommet til å lagt ut fæle bilder av meg ! neihuff ! orker ikke fortelle mere om hytteturen ! 
Men etter jeg hadde vært på hytta kom det mange folk gående på ski over fjellet til oss, hyggeli ! skjønner ikke at de orker, også ble jeg syk ! lå med feber når jeg hadde besøk av heidi, så det eneste vi gjorde var å sov, spiste, oog så på film, haheah oog hun var til meg sånn hele ferien, skjønner ikke at hun holdt ut for å si det sånn ! buut anyway, her er ett fint bilde av mesterbålet til mamma ;w

hoho, og idag har jeg kun laget en fin robot av lego skulle jeg til å si ! ble den ikke søøt ? haha
har faktisk kjørt skuter i ferien, fyfan jeg eide! neida.. fyfaen jeg sugdeHAEHAE!, men nå ble det for mye kødd, så jeg tror jeg stopper der ! GODNATT ! 


HVAHAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN ?!?! :):) 


Dato: 12.04.2012  Kl: 00:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 3
det er en kjempe bra blogg

Skrevet av:
12.04.2012 15:50

hehheh, eg savn påskeferien ! :c

Skrevet av: heidiikatrinee
12.04.2012 16:57

Du e råsexy Katrine <3<3 bare digge dæ <3<3

Skrevet av: Tor-Einar
12.04.2012 17:37

hits