Edvard trår til

Det va en flokk med ender å gikk utfor vinduet mitt, som æ prøvde å knipse et bilde av, men æ kom fram til at dem kan fly, og e lettskremte. Fakk it.

Anywho. For å gjøre det formelt, så kan æ jo introdusere mæ på den her måten: Æ heite Edvard, og min einaste venn e han John Deere. Der e mæ og min andre einaste venn, Ramahjad Amostafa(æ e den mest lyshuda, btw). Bildet e tatt i en komprimeringskapsel i London, der dem satsa på at trykkforskjellen ifra bakken og 135 meter opp i lufta skulle knuse oss ned til ingenting. Men etter flere hundre tusen forsøk, så ga dem opp og bestemte sæ for å heller bygge det om til en turistattraksjon, som no e kalt London Eye.  

I lokalmiljøet e æ vel også kjent som en kunstner, og her e et par av mine mesterverk.

"Glad mann med stein og tre"


"Sau"

Om de her skulle være av interresse, så kan du legge ut bud på http://www.formspring.me/HanEdvard. Eller andre ting. *HINT HINT*

Og grunn til at no æ skriv her, det e fordi at Katrine/Ida sitt nett blei føkkt, så æ skriv no nokka shit omfg lol. Klokka e no 23:23, forresten. Kisskiss!

Vel. Okei.


Dato: 15.05.2012  Kl: 23:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hoho, takk edvard <3<3<3 BTW DRIT FINE BILDA <3<3<3<3<3 lovelove diggdiggdigdgisdigdig :) ps: glad mann med stein og tre <3

Skrevet av: ida och katrinæ
15.05.2012 23:43

FLink du er Ida;*

Skrevet av: SopP
21.05.2012 16:00

hits