hæstkukmuch:)

Yoyoo ! Igår var vi på hemnes sammen med Roy, Karoline, Bjarne, Eirik, Stig og Steinar. Først var vi hjemme til steinar å lå å rulla på altanen and stuff. Så dro vi til mat og vinhuset. Roy ble kasta ut fordi han hadde med øl og han hadde ikke legitimasjon med. Jeg og katrine hadde jo også medbrakt + at vi er bare 15 og 16, men vi ble ikke kasta ut. ahaha faen for en hestkuk-servitør ass ! Så dro vi til parken, fant en fleinsopp-venn, lå inni en busk og koset, hihi, ogsååå satt vi på en benk hvor vi fikk nye veenerr, spesielt Anners ihih ! 

Såå ssatt vi dær og liksom hehe koset på benken ;;);););););;);) også kom det to horer:) og bare "DE DER TO ER LESBISKE HEHEHE" og peiket på oss, and we was like WHAT IN THE HELL ?????!? og di bare "det er ikke noe feil med det hehe vi støtter dere ;););)" skikkelig bitchy, med nedlatende stemme, og vi bare, VI ER FAAAAEN IKKE LESBISKE !!!?! ogsåå kom di tilbake og bare "HAR DU SPØTTA PÅ HAN ??! and we was like hell to the noes, også ble di skiikkelig bitch også spyttet di i håret vårt !? WTF. ogsåååå tømte di cider i håret vårt. SÆRR ?!? aldri vært så sur i mitt liv ass. jævla invalide drittunger. Så tenkte vi å gå bort til di å liksom SLAP DAT BITCH! katrine reiste seg opp liksom, men Eirik bare "NEJ IDA KATRINE SETT DERE NED DERE ER BEDRE ENN DETTE!" åsså kjefta han liksom på di også ble di redd også dro di. men særr. ååh, det skulle ikke vært lååv. Hvis det ikke har vært for at vi hadde det så gøy hadde vi blitt skiiikkelig sur og deppa. særr. Fuckem !

Så anyways, bortsett fra det hadde vi det veeldig koos. hihiOkey, vi så ut som rævhull, men man får røde lepper av å drikke sånn klissete ting, og man får ekkelt hår av å få tømt cider over seg:)):):):):) 1PgfvekfcepfBITCH

 

-Hater du stygge servitører som er mongo ?

-Hater du bitcher som er mongo og stygg og ekel?:)


Dato: 12.08.2012  Kl: 14:53  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Batman & Superman !


~hihi likerr du batman & superman? ;;


Dato: 28.07.2012  Kl: 06:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 12

andunge !

ihihi ! jeg fant en andunge på veien forever alone ! så jeg tok den med meg hjem ! ER DEN IKKE SØT ? eneste som holder meg med selskap .. no kidding  ! Dato: 11.07.2012  Kl: 23:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

HYBEL !

heihå ! igår var faktisk jeg i mosjøen og så på en hybel som jeg og ida skal ha ! ++ blir mest sannsynelig en rændom person sammen med oss...siden det er 3 mannshybel ! BUUT ANYWAY jeg tok noen bilder menja. ble ikke så bra siden jeg skulle skynde meg  ! 
Dette er da huset oog vi skal bo i kjelleren ! 


Her er da stua ! (soffaen var dritgoåsitteiBTW)


HAHA FIN TV <3<3<3


Også kjøkkeneet som dere seer  !


Ogsåå badet ! DET VAR MONGOLITE ! meen går bra ! 


PÅ rommet mitt var det ett klesskap ++ den lille tingender ++ sovesoffa  ! så hvis noen har lyst å komme på overnattingbesøk så er det bare å komme ass ! 

Dette er da rommet til ida. Som dere seer har hun også klesskap men ikke noe sovesoffa elns :)))

hihi, som sagt veldig dårlige bilder ! men lover dere ! Etter jeg oog ida har fått alle tingene våre inn på hybelen da skal det være helt RÅSEXY der inne ass! ++ jeg fikk det største rommet <3<3<3 lovelove ! Men skulle bare mangle ass ! 
 

Skal du flytte på hybel ? 


Dato: 04.07.2012  Kl: 17:05  Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg eer i filippinene btw !

Heyo. Jeg er i Filippinene påå ferie oog skal være her i 3 uker. har glemt å nevnt det for dere, ahah. Filippinene er særr den kuleste plassen jeg vet om i værden, såå kommer nokk probably til å skrive mer om det senere! 

Men som jeg saa skal vi være her i 3 uker. Det er jo digg, men jeg kjenner allerede at jeg har begynt å savne mine veenner. Noen av de har jeg jo gått i klasse med, og nåå skilles vi siden vi er ferdig i 10. klasse. Katrine er nokk den jeg savner allermest. vi har ikke vært fra værandre en uke enda, men jeg savner henne allerede. Men når jeg kommer hjem skal vi finne på mye sprell, oog flytte på hybel sammen. hollymolly, jeg gleeder meg.

Men atm savner jeg bestefolkeene mine, åhh. Savner å være ute å gjøre leeke med di, og gjøre flaue dumme ting som kommer til å plage meg i noen år frammover ahah. 


Beeeste <3 , nei særr, jeg liker dere, og jeg savner dere, huhu !

Nå er det nokk klissss. :*

  • Har dere vært i filippinene noen gang?
  • Skal dere eller er dere på noe annen ferie i år?
  • Hvaaa skal dere gjøre i ferien?
  • Savner dere noen?

 

PS. katjiine 

 

-IdaSofie


Dato: 28.06.2012  Kl: 18:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

nicki minaj konsert !!! !!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha, ja altså min venn (ida) er på traffikalt grunnkurs så jeg blogger ! og så kom vi på at vi har ikke sagt det ennå ! meen, ida skal på fuckings NICKI MINAJ KONSERT lizzm !!!!!!! ah kjenner jeg misunner henne !  hun drar altså til oslo i helga ! såe ja. har ikke ord. hun fikk det i bursdag gave lizzzm, skulle ønske jeg fikk biletter av foreldrene mine til å dra på kule konserter  ! åh :( anyway fyfaen hun er jo rå da :) 

Tumblr_m50firyxu01qenkbio1_500_largeTumblr_m4wzklc9xz1r7k3iio1_500_largeTumblr_m4n4t8ooqz1r4d3dao1_500_large

Her er biletten til ida og søstren hennes ! omg give meeh ! uansett, ER IKKE IDA FUCKINGS HELDIG ?!??!?!?!??!??!

 

btw , skulle hilse fra henne å si at hun håper dere er sjalue <3<3<3


Dato: 07.06.2012  Kl: 18:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Edvard trår til

Det va en flokk med ender å gikk utfor vinduet mitt, som æ prøvde å knipse et bilde av, men æ kom fram til at dem kan fly, og e lettskremte. Fakk it.

Anywho. For å gjøre det formelt, så kan æ jo introdusere mæ på den her måten: Æ heite Edvard, og min einaste venn e han John Deere. Der e mæ og min andre einaste venn, Ramahjad Amostafa(æ e den mest lyshuda, btw). Bildet e tatt i en komprimeringskapsel i London, der dem satsa på at trykkforskjellen ifra bakken og 135 meter opp i lufta skulle knuse oss ned til ingenting. Men etter flere hundre tusen forsøk, så ga dem opp og bestemte sæ for å heller bygge det om til en turistattraksjon, som no e kalt London Eye.  

I lokalmiljøet e æ vel også kjent som en kunstner, og her e et par av mine mesterverk.

"Glad mann med stein og tre"


"Sau"

Om de her skulle være av interresse, så kan du legge ut bud på http://www.formspring.me/HanEdvard. Eller andre ting. *HINT HINT*

Og grunn til at no æ skriv her, det e fordi at Katrine/Ida sitt nett blei føkkt, så æ skriv no nokka shit omfg lol. Klokka e no 23:23, forresten. Kisskiss!

Vel. Okei.


Dato: 15.05.2012  Kl: 23:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Katrine&Ida som jellerrr !

yoyoo. okk, beklager at vi ikke har blogga pååå flere år, men.. what2do !?

Okeej, anyways, tenkte bare bi skulle sleenge ut non bilder fra tirsdag da vi var ute å rullet ! :*


oh yeeyeye. Vi spiste sooftis, rullet rundt, også så vi titanic, aaaaaaw det var såå trist, vi holdte på å skrike oss ihjel, det er det sykeste !

 Men nåå skal vi skjerpe oss altså ! 

Tenkte kanskje vi skulle lage sånn 20days challenge ting.. har dere noen foorslag til det? :*

-Hva har du gjort denne uka?

-Burde vi ha 20days challenge?


Dato: 22.04.2012  Kl: 18:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Yall never never never know What the hell is going on!

haha, yo :) igår jobbet jeg faktisk.. eller jobbet oog jobbet ? jeg(katrine) mokket snø, og det var drit tungt, lover deg.. så jeg hadde på meg en stygg caps som jeg fant rændom i hylla til pappa/mamma ? anyway, gjorde ikke så mye så jeg bare slenger med noen dritkule bilder av meg med en stygg caps kunn for å blogge ! (:

  335efpe_large 

syns om bildene ? hoho 


Dato: 15.04.2012  Kl: 05:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

påskeferien !

yoyo, tenkte jeg (katrine) skulle begynne med å si at jeg og ida har hatt "bloggpause" i påskeferien, meen uanseett  ! tenkte jeg skulle fortelle om min ! 
haeha først tenkte jeg at denne ferien kom til å suge, men så ble den ikke så sugen alikavell  ! jeg og min venn heidi dro faktisk opp på hytten men folk, også hadde vi mye MYE MYE godteri med, NO KIDDING ! tror serr jeg la på meg 20 kilo på hytteturen ! haehea ikke at dere har så jævli lyst til å lese dette ! haehe men jeg suger i å skrive så jeg bare slenger med noen bilder kunn for å blogge ! : )
 spilte faktisk kort  !
  

AHEHEAHE tenkte jeg skulle legge ut bilde av heidi når hun satt på do ! men da hadde hun kommet til å lagt ut fæle bilder av meg ! neihuff ! orker ikke fortelle mere om hytteturen ! 
Men etter jeg hadde vært på hytta kom det mange folk gående på ski over fjellet til oss, hyggeli ! skjønner ikke at de orker, også ble jeg syk ! lå med feber når jeg hadde besøk av heidi, så det eneste vi gjorde var å sov, spiste, oog så på film, haheah oog hun var til meg sånn hele ferien, skjønner ikke at hun holdt ut for å si det sånn ! buut anyway, her er ett fint bilde av mesterbålet til mamma ;w

hoho, og idag har jeg kun laget en fin robot av lego skulle jeg til å si ! ble den ikke søøt ? haha
har faktisk kjørt skuter i ferien, fyfan jeg eide! neida.. fyfaen jeg sugdeHAEHAE!, men nå ble det for mye kødd, så jeg tror jeg stopper der ! GODNATT ! 


HVAHAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN ?!?! :):) 


Dato: 12.04.2012  Kl: 00:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ansiktsmaske Y0 !haeha, som dere kanskje ser har jeg på meg ansiktsmaske + jeg har jobbet ute idag så jeg har stygt hår + stygge klær på meg + stygg i trynet for jeg har ikke sminket meg idag ;w loool styggstyggstygg.. anyway så tok jeg litt bilder av min lillebror idag, haehhe jeg syns han er søt ! :D
OG IMORGEN SKAL JEG PÅ SNØHULETUR sammen med klassen min lizzm. fml.
menja nå skal jeg (katrine) stikke i dusjen å vaske av meg ansiktsmasken før jeg får ont i trynet ! hæ re gud for ett rændom innlegg ! sorry : /

MEN  hva syns dere om bildene av broren min ? :) :) :)


Dato: 28.03.2012  Kl: 23:25  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Paradise Hotel !

woopwoop, Yo ! 
siden vi har null ting å blogge om så tenkte vi at vi kunne blogge om årets paradise hotel !
jeg syns egentlig ikke paradise folkene var så bra som ifjord da.
buut, den personen jeg og ida heier på er selveste Dennis Poppe Thorsen !!! jeg heter jo Thoresen til etternavn og han Thorsen .. det er jo litt fantastisk !! haheaa :D
han er jo råsexy tho ! OG DE ØYNENE !! <3 lovelove
  
 sjekk magen hans da ! ohmy lizzm ! hoho

HVEM HEIER DU PÅ I ÅRETS PARADISE HOTEL ? 
  


Dato: 22.03.2012  Kl: 20:59  Kategori: Blogg Kommentarer: 14

øye ?

   

HAEHEHA jeg prøvde å gjøre neglene mine fine.. men jeg feilet. (Y)
       

hæregud for ett rændom innlegg, menmen nå skal jeg stikke ned å se på paradise hotel ! GODNATT alle mine små elger 


Dato: 20.03.2012  Kl: 21:27  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

lykke er: LIDOLIDO !

lykke er å treffe lidolido på chatroulette ! 


 fuckyeah ! jeg møtte selveste lidolido på chatroulette ... men selvfølgelig mistet jeg nette.... FML lizzm... jeg ble så forelska !! trodde jeg skulle dø av hjertesmerte etterpå. :( BTW så satt han på en båt der, også sa han at jeg skulle bare si ifra hvis vi skulle være kjærester... åsså mistet jeg nette ?!?!?! and i was like ?!?!??! fml. 


- Liker du Lidolido ?

- katrineee !!


Dato: 19.03.2012  Kl: 22:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 8
hits