Katrine&Ida som jellerrr !

yoyoo. okk, beklager at vi ikke har blogga pååå flere år, men.. what2do !?

Okeej, anyways, tenkte bare bi skulle sleenge ut non bilder fra tirsdag da vi var ute å rullet ! :*


oh yeeyeye. Vi spiste sooftis, rullet rundt, også så vi titanic, aaaaaaw det var såå trist, vi holdte på å skrike oss ihjel, det er det sykeste !

 Men nåå skal vi skjerpe oss altså ! 

Tenkte kanskje vi skulle lage sånn 20days challenge ting.. har dere noen foorslag til det? :*

-Hva har du gjort denne uka?

-Burde vi ha 20days challenge?


Dato: 22.04.2012  Kl: 18:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Video; Unseen stuff !

hoho, vi laget en video av forskjellige ting vi har filmen, men som vi aldri la ut på blogg. såå hahah syykt random. enjooy ! :*

 

-Hva synes du om videoen?

-Liker du våre sykt randome videoer? 


Dato: 16.04.2012  Kl: 22:27  Kategori: Videoer Kommentarer: 8

Yall never never never know What the hell is going on!

haha, yo :) igår jobbet jeg faktisk.. eller jobbet oog jobbet ? jeg(katrine) mokket snø, og det var drit tungt, lover deg.. så jeg hadde på meg en stygg caps som jeg fant rændom i hylla til pappa/mamma ? anyway, gjorde ikke så mye så jeg bare slenger med noen dritkule bilder av meg med en stygg caps kunn for å blogge ! (:

  335efpe_large 

syns om bildene ? hoho 


Dato: 15.04.2012  Kl: 05:44  Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Extensions ?

yoyo. Som dere sikkert vet har jeg (ida) veldig veldig krøllete hår. Derfor sletter jeg det hvær dag, og det blir utroolig slitt. Håret mitt er utrolig tynt, og ikke veldig langt. Derfor har jeg tenkt på å kjøpe clip on extensions, sånn at jeg kan få litt lengre og tykkere hår. Da måtte jeg selvfølgelig kjøpt noen mørkebrune og noen blonde. Meen jeg har ikke så veeldig mye penger for å si det sånn, og der er flere ting jeg trenger å kjøpe, så jeg kan ikke bruke flere millioner på extensions liksom.

som dere ser.. tynnt som faen :(:(

såå, synes dere jeg burde skaffe meg exsentions?

-Vet dere av non bra nettbutikker som selger clip on extensions? teell mee ! :*


Dato: 14.04.2012  Kl: 10:54  Kategori: Hår Kommentarer: 6

Pakke i posten !

Oh ye, der kom pakken min fra crazyfactory. Hvor lei er dere av at jeg blogger om stygge piercinger? :D:D

Nei altså jeg skulle egentlig bare bestille noen løse stenger fordi di andre var litt for korte. meen så endet jeg opp med å kjøpe noen andre stygge ting også som jeg aldri aldri kommer til å bruke i mitt liv, + noen flere kuler da, hohho !

oh IGJEEN prøver jeg å imponere dere alle med bra kvalitet på WEBCAM bilderr! ok jeg er lat, jeg gidder ikke ta bilde med no kamra, mkey !?

og bare overse mine stygge klær og mitt stygge utseende, men jeg har vært ute å vært sprek med min veen Amalie, damngirl !

Men for real, unskyld everiboti, jeg skal slutte å blogge om piercinger nåå altså. Skulle bare fram til.. jeg liker best å bare ha en vanlig stang med en kule. 

Hva synes dere er finest å ha i leppa? 

 

JEG SAVNER SOMMEREN !!!!!!!!!!!11

<3<3<3<3<33<


Dato: 12.04.2012  Kl: 20:48  Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

påskeferien !

yoyo, tenkte jeg (katrine) skulle begynne med å si at jeg og ida har hatt "bloggpause" i påskeferien, meen uanseett  ! tenkte jeg skulle fortelle om min ! 
haeha først tenkte jeg at denne ferien kom til å suge, men så ble den ikke så sugen alikavell  ! jeg og min venn heidi dro faktisk opp på hytten men folk, også hadde vi mye MYE MYE godteri med, NO KIDDING ! tror serr jeg la på meg 20 kilo på hytteturen ! haehea ikke at dere har så jævli lyst til å lese dette ! haehe men jeg suger i å skrive så jeg bare slenger med noen bilder kunn for å blogge ! : )
 spilte faktisk kort  !
  

AHEHEAHE tenkte jeg skulle legge ut bilde av heidi når hun satt på do ! men da hadde hun kommet til å lagt ut fæle bilder av meg ! neihuff ! orker ikke fortelle mere om hytteturen ! 
Men etter jeg hadde vært på hytta kom det mange folk gående på ski over fjellet til oss, hyggeli ! skjønner ikke at de orker, også ble jeg syk ! lå med feber når jeg hadde besøk av heidi, så det eneste vi gjorde var å sov, spiste, oog så på film, haheah oog hun var til meg sånn hele ferien, skjønner ikke at hun holdt ut for å si det sånn ! buut anyway, her er ett fint bilde av mesterbålet til mamma ;w

hoho, og idag har jeg kun laget en fin robot av lego skulle jeg til å si ! ble den ikke søøt ? haha
har faktisk kjørt skuter i ferien, fyfan jeg eide! neida.. fyfaen jeg sugdeHAEHAE!, men nå ble det for mye kødd, så jeg tror jeg stopper der ! GODNATT ! 


HVAHAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN ?!?! :):) 


Dato: 12.04.2012  Kl: 00:18  Kategori: Blogg Kommentarer: 3
hits