Jeg eer i filippinene btw !

Heyo. Jeg er i Filippinene påå ferie oog skal være her i 3 uker. har glemt å nevnt det for dere, ahah. Filippinene er særr den kuleste plassen jeg vet om i værden, såå kommer nokk probably til å skrive mer om det senere! 

Men som jeg saa skal vi være her i 3 uker. Det er jo digg, men jeg kjenner allerede at jeg har begynt å savne mine veenner. Noen av de har jeg jo gått i klasse med, og nåå skilles vi siden vi er ferdig i 10. klasse. Katrine er nokk den jeg savner allermest. vi har ikke vært fra værandre en uke enda, men jeg savner henne allerede. Men når jeg kommer hjem skal vi finne på mye sprell, oog flytte på hybel sammen. hollymolly, jeg gleeder meg.

Men atm savner jeg bestefolkeene mine, åhh. Savner å være ute å gjøre leeke med di, og gjøre flaue dumme ting som kommer til å plage meg i noen år frammover ahah. 


Beeeste <3 , nei særr, jeg liker dere, og jeg savner dere, huhu !

Nå er det nokk klissss. :*

  • Har dere vært i filippinene noen gang?
  • Skal dere eller er dere på noe annen ferie i år?
  • Hvaaa skal dere gjøre i ferien?
  • Savner dere noen?

 

PS. katjiine 

 

-IdaSofie


Dato: 28.06.2012  Kl: 18:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

We're going out tonight ! neidalol

vell, vi kan vel begynne med å si at vi har mistet alle leserne.... men det sier seg vel selv at vi har vært dritdårlige å blogge i det siste. så jeg slenger bare ut noen bilder. 

sunnhetsidaogkatrinee

Siden vi vaar ute i helga måtte vi passe på at katrinæ ikke ble borte :) (og det funket bra.. ida skulle også hatt en sånn)

Neste dag var vi litt sløøve, så vi gikk rundt i bare gensre oog med krølleerr. 

tjukkebollafeitaa
 Og til slutt men ikke minst ! Igår var jeg på avluttning for 10'ende klasse. for å si det slik. Det ble mange våte tårer for mange av de som var der. Var jo litt søtt da. BESTEKLASSEN.. oh wait... kan ikke si at jeg blir å savne klassen så mye. gleder meg igrunn for å få meg en ny klasse for å si det slik. hihiihi over å ut ! 
Dato: 21.06.2012  Kl: 15:02  Kategori: Random Kommentarer: 10

hiihi

yoyoo. Vi har ikke blogga fordi vi har hatt det utroolig travelt med eksamen de siste dagene. Såå vi tenkte å slenge ut bilder fra de den siste mååneden. :*
Vi haar spiist mye i det siste, rulla rundt på bjeerka og i koorgen, flørta med campere og gingere og gamlinger, vært ute å tissa i skogen, blitt jaaga bort fra en benk fordi vi satt oppå bordet med rumpa istede for benken, fått kjeft av bussjoføren fordi vi synger for næææstie sanger på bussen, ossv. DAFUCK ??

hohoho koos. Og nåå er planene for den nærmeste framtida åå dra ut å padle i en kaano, oog dra på shopping og sånnt. weeyho ! 

hihi, what's upp in thaa hoood ?  


Dato: 12.06.2012  Kl: 22:38  Kategori: Random Kommentarer: 6

nicki minaj konsert !!! !!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha, ja altså min venn (ida) er på traffikalt grunnkurs så jeg blogger ! og så kom vi på at vi har ikke sagt det ennå ! meen, ida skal på fuckings NICKI MINAJ KONSERT lizzm !!!!!!! ah kjenner jeg misunner henne !  hun drar altså til oslo i helga ! såe ja. har ikke ord. hun fikk det i bursdag gave lizzzm, skulle ønske jeg fikk biletter av foreldrene mine til å dra på kule konserter  ! åh :( anyway fyfaen hun er jo rå da :) 

Tumblr_m50firyxu01qenkbio1_500_largeTumblr_m4wzklc9xz1r7k3iio1_500_largeTumblr_m4n4t8ooqz1r4d3dao1_500_large

Her er biletten til ida og søstren hennes ! omg give meeh ! uansett, ER IKKE IDA FUCKINGS HELDIG ?!??!?!?!??!??!

 

btw , skulle hilse fra henne å si at hun håper dere er sjalue <3<3<3


Dato: 07.06.2012  Kl: 18:49  Kategori: Blogg Kommentarer: 5

shorts opp i fettsaft å løkrenga ~ HOT or NOT ?

Vi tenkte å ta opp en viktig sak.. ; Hvordan man skal ha på seg en shorts ! 

Det er blitt veldig populært med highwaist shorts for tida, noe vi også liker. 

Det er jo forsåvidt ganske pent. Men vi har merket at enkelte folk drar shortsen så langt opp at det er rart de ikke mister pusten og får forstoppelse. De drar den så langt opp at man ser formene på.. aalt. Så langt at shortsen draar inn i ræva, oosv. Det ser mer sånn ut ;

MAN SER JO RÆTT OPP I FETTSAFTA Å LØKRENGAN !

såå spørsmålet vårt er.. er det bare vi som synes dette er forferdelig?:)

 

HOT or NOT? 

 

ida&katrine out !

 


Dato: 06.06.2012  Kl: 19:36  Kategori: Outfit Kommentarer: 9

SWAG?.. neida GEIT !

hey folkzz ! med sett ! 

orker ikke skrive om dagen idag for den har kunn vært dårlig. Det værste av alt er at jeg kom opp i matte på prøvemuntligen, og jeg har snitt på 2 i matte. Så jeg kommer til å ha en presentasjon imorgen som kommer til å vare i 4 minutter HVIS jeg er heldig ! but anyway kjedeliig. 

405694_336980426341501_304682119571332_1021204_880463350_n_large

tror faktisk jeg skal bruke dette bilde i mattepresentasjonen min, forr det er jo matte igrunn :') haehae

I helga sovnet faktisk jeg og ida av på soffaen, men ble altså vekt av fult av folk som kom med vannmelon i trynet vårt?"??!?!?! men uansett det var ikke poenget. men poenget var at klokken var sånn 4 på natten og vi hadde ei geit som skulle føde. Men så hadde hun fått en feil elns. så vi måtte skyte henne også måtte vi skjære opp magen henners og ta ut ungene. !!!! og de levde faktisk. tenkte bare jeg skulle dele det med dere ! BTW DET VAR SÅ BRUTALT SOM DET HØRTES UT SOM !  Men nå skal jeg late som jeg skal jobbe med matten. JEG spurte faktisk mamma om jeg kunne skulke skolen imorgen... og hun bare "NEI for du har jo prøvemuntli i matte <33<3333<3" ÅHH !! kjenn!! jeg blir irritert. 

Nå skal dere få nyte bilder av den døde geita og jordbær. <3 much love too geita. syns jøvli synd i henne azzzz, med sett !! 

 

jeg skjønner virkelig ikke hvorfor ida hviser tommlene opp ? hun syns kanskje det er fint vær :)

NEI NÅ BLE DET FOR MYE BLOD Å DØDHET !
jordbær ooch irish cream er altså best  ! 

soory hvis det er mye skrivefeil elns, skulle egentlig bare skrive noe slik at dere kjære lesere kunne få lese noe mongo <3 tru love sier jeg bare ! 

 

Over oog uut ! BTW syns dere mest synd på meg eller geita  ? 


Dato: 04.06.2012  Kl: 23:58  Kategori: Random Kommentarer: 7

Trondheim tur !Heiyo. Vi tenkte vi skulle blogge liitt om Trondheimsturen vår. Vi legger ut innkjøp senere btw. tjaa.. lets gogo !OOkk, her er vi på Bjerka, klare til en laaang togtur !

 

Det var en laang og varm togtur, men kinda kos. Vi satt sammen med mathias og heeidi. 

Vi var på vitenskapssenteret, men dette var det eneste bilde vi tok der, aehea !

vi fikk maange sjokoladeklemmer <3

Vi spiste MYYE !

Vi shooppet nye klæær. ;;

Katrine mindfucker oss 

(skjekk han sexige i bakgrunnen :* )matmatmat på eegon <3Mathias har en ting for statuer..


sluush på boowling !

 Creds til vår homsevenn fra tromsø som tok buss i 3 timer for å komme til byen å møte oss. Miichael <3 

okk btw, han er ikke homo, vi klarte å åvertale han til å la oss sminke han. Men vi glemte å ta bilder når han ikke hadde sminke på. ahhaha :'D

DJ Katrine & Idaaa bitches !

 
på togturen hjem azz ! med sett ! men vi tok nesten ingen bilder av det fantastiske hotellet vi lå på. omg. anyway. hade ;*

 

har du vært i trondheim før ?  

Dato: 03.06.2012  Kl: 15:54  Kategori: Random Kommentarer: 33
hits