Video; grabsne eer... ?

heyhey ! se så mange fantastiske fans vi har och dom e assa så fantastisk, å dæm ælsk oss å eg tur eg får diare, de syns vi  e awesome, neida de syns vi e stygg, hade. 


Dato: 29.11.2012  Kl: 14:29  Kategori: Random Kommentarer: 3

Smack dat ass !

Hallo kjære alle grabsne mennesker ♥ Vi har ikke blogget på utroolig lenge. Unjull ehehe. Men nåå skal vi faktisk virkelig prøve å skjerpe oss. Vi har laget mange videoer og sånnt, men vi har aldri orket å legge di ut. Nå har det faktisk skjedd ganske mye drit siden sist vi har blogga. Vi har jo flytta på hybel osvosv som dere vet, såå vi tenkte egentlig bare å slenge ut maasse bilder av ting som har skjedd. Dere får ikke se alt tho, men oh well, enjoy, eheh !

-Vi var på fisketur med masse kule folk, og katrine fikk storfiskeen !
stratos og dipsy 

-Suunn frokostblanning eheh


-normal much

-Katrine fikk bursdagskakee

-koskoskos

-fåågel

-soool
-jobbet som sykepleiere y0

-ut på tur å være tjukk ehe-Halloween !1

- skoleflinke !

Uye, det er litt av det vi har drevet med. BRA LIV, ihihi. Og jaa, ida har fått mørkt hår !

-Hva synes dere om bildene våre ihih?

-Hva har dere drevet med siden sist? 

-Er dere gira på flere videoer ?? :D


Dato: 26.11.2012  Kl: 14:40  Kategori: Random Kommentarer: 9

SunnhetsGRABSNE !

heyoo ! nå har vi faktisk flyttet inn på hybelen ! vi kom faktisk i samme klasse også. O'lykkeee ! vi har faktisk fått en jæævlig kul klasse ! jussst sayin' anyways så legger vi ut video senere om hvordan hybeleen vår ser ut ! lover deg u will be suprised ! menja som dere ser så er vi faktisk sunnehetsgudinnene ikveld ! vi har skjært opp melon, gullerot oog agurk! Så det ikke godt ut ? :*

pusspuss ;*


Dato: 21.08.2012  Kl: 21:43  Kategori: Random Kommentarer: 10

BURSDAGsgave fra katrinææ !

Y0mama ! Idaag er jeg 16 år, og har derfor fått bursdagsgave fra Katrine. Det er særr den beste gaven jeg har fått iår !!

~Søøøtsøt genser aaw !

~Søøt hvit t-skjorte meed blonder på ryggen !
~Sex on the beach & Mocca !

Ellers har jeg fått MAAASSE hybelsaker, masse peenger, en rose og hjelm og hansker til mopedkjøring,

OG BTW, jeg besto teorien til moped idag også, så nåå skal jeg ut å gjøre trafiikken utrygg ! neida, skal prøve å ikke drepe noen, lovelove :*

 

  • Liker du å ha bursdag hihihi?
  • syns om gaavene jeg har fåått fra katrinææ? :*

 

blablalbalbabl


Dato: 24.07.2012  Kl: 20:43  Kategori: Random Kommentarer: 7

kom og lek med meg.

serr, først og fremst vil jeg si, JEG KJEDER MEG SNART IHJERL !!! åh serr jeg har ingen venner som vil finne på noe kult med meg. fml ... så ja... i det siste har jeg jobbet litt ++ sovet mye+++ ikke minst spist mye !!!. . heheeee nei ikke kult. så ja.. alle dere som har en perfekt sommerferie kan bare stikke av. JEG MENER DET ! i miss u beeibiiii :((( jaja much love ;*

ja.. vell det eneste jeg har å si er vell at jeg savner ida dødsmye. har ikke gått en uke siden hundro engang. og hun skal være borte i fuckings 3 uker ?!?!?!! jajaaaa, får vel bare legge meg i hi til da. så ja gonatt. 


Dato: 01.07.2012  Kl: 03:11  Kategori: Random Kommentarer: 6

We're going out tonight ! neidalol

vell, vi kan vel begynne med å si at vi har mistet alle leserne.... men det sier seg vel selv at vi har vært dritdårlige å blogge i det siste. så jeg slenger bare ut noen bilder. 

sunnhetsidaogkatrinee

Siden vi vaar ute i helga måtte vi passe på at katrinæ ikke ble borte :) (og det funket bra.. ida skulle også hatt en sånn)

Neste dag var vi litt sløøve, så vi gikk rundt i bare gensre oog med krølleerr. 

tjukkebollafeitaa
 Og til slutt men ikke minst ! Igår var jeg på avluttning for 10'ende klasse. for å si det slik. Det ble mange våte tårer for mange av de som var der. Var jo litt søtt da. BESTEKLASSEN.. oh wait... kan ikke si at jeg blir å savne klassen så mye. gleder meg igrunn for å få meg en ny klasse for å si det slik. hihiihi over å ut ! 
Dato: 21.06.2012  Kl: 15:02  Kategori: Random Kommentarer: 10

hiihi

yoyoo. Vi har ikke blogga fordi vi har hatt det utroolig travelt med eksamen de siste dagene. Såå vi tenkte å slenge ut bilder fra de den siste mååneden. :*
Vi haar spiist mye i det siste, rulla rundt på bjeerka og i koorgen, flørta med campere og gingere og gamlinger, vært ute å tissa i skogen, blitt jaaga bort fra en benk fordi vi satt oppå bordet med rumpa istede for benken, fått kjeft av bussjoføren fordi vi synger for næææstie sanger på bussen, ossv. DAFUCK ??

hohoho koos. Og nåå er planene for den nærmeste framtida åå dra ut å padle i en kaano, oog dra på shopping og sånnt. weeyho ! 

hihi, what's upp in thaa hoood ?  


Dato: 12.06.2012  Kl: 22:38  Kategori: Random Kommentarer: 6

SWAG?.. neida GEIT !

hey folkzz ! med sett ! 

orker ikke skrive om dagen idag for den har kunn vært dårlig. Det værste av alt er at jeg kom opp i matte på prøvemuntligen, og jeg har snitt på 2 i matte. Så jeg kommer til å ha en presentasjon imorgen som kommer til å vare i 4 minutter HVIS jeg er heldig ! but anyway kjedeliig. 

405694_336980426341501_304682119571332_1021204_880463350_n_large

tror faktisk jeg skal bruke dette bilde i mattepresentasjonen min, forr det er jo matte igrunn :') haehae

I helga sovnet faktisk jeg og ida av på soffaen, men ble altså vekt av fult av folk som kom med vannmelon i trynet vårt?"??!?!?! men uansett det var ikke poenget. men poenget var at klokken var sånn 4 på natten og vi hadde ei geit som skulle føde. Men så hadde hun fått en feil elns. så vi måtte skyte henne også måtte vi skjære opp magen henners og ta ut ungene. !!!! og de levde faktisk. tenkte bare jeg skulle dele det med dere ! BTW DET VAR SÅ BRUTALT SOM DET HØRTES UT SOM !  Men nå skal jeg late som jeg skal jobbe med matten. JEG spurte faktisk mamma om jeg kunne skulke skolen imorgen... og hun bare "NEI for du har jo prøvemuntli i matte <33<3333<3" ÅHH !! kjenn!! jeg blir irritert. 

Nå skal dere få nyte bilder av den døde geita og jordbær. <3 much love too geita. syns jøvli synd i henne azzzz, med sett !! 

 

jeg skjønner virkelig ikke hvorfor ida hviser tommlene opp ? hun syns kanskje det er fint vær :)

NEI NÅ BLE DET FOR MYE BLOD Å DØDHET !
jordbær ooch irish cream er altså best  ! 

soory hvis det er mye skrivefeil elns, skulle egentlig bare skrive noe slik at dere kjære lesere kunne få lese noe mongo <3 tru love sier jeg bare ! 

 

Over oog uut ! BTW syns dere mest synd på meg eller geita  ? 


Dato: 04.06.2012  Kl: 23:58  Kategori: Random Kommentarer: 7

Trondheim tur !Heiyo. Vi tenkte vi skulle blogge liitt om Trondheimsturen vår. Vi legger ut innkjøp senere btw. tjaa.. lets gogo !OOkk, her er vi på Bjerka, klare til en laaang togtur !

 

Det var en laang og varm togtur, men kinda kos. Vi satt sammen med mathias og heeidi. 

Vi var på vitenskapssenteret, men dette var det eneste bilde vi tok der, aehea !

vi fikk maange sjokoladeklemmer <3

Vi spiste MYYE !

Vi shooppet nye klæær. ;;

Katrine mindfucker oss 

(skjekk han sexige i bakgrunnen :* )matmatmat på eegon <3Mathias har en ting for statuer..


sluush på boowling !

 Creds til vår homsevenn fra tromsø som tok buss i 3 timer for å komme til byen å møte oss. Miichael <3 

okk btw, han er ikke homo, vi klarte å åvertale han til å la oss sminke han. Men vi glemte å ta bilder når han ikke hadde sminke på. ahhaha :'D

DJ Katrine & Idaaa bitches !

 
på togturen hjem azz ! med sett ! men vi tok nesten ingen bilder av det fantastiske hotellet vi lå på. omg. anyway. hade ;*

 

har du vært i trondheim før ?  

Dato: 03.06.2012  Kl: 15:54  Kategori: Random Kommentarer: 33

TRONDHEIM IMORGEN !

Yoyo. Vi tenkte bare å fortelle at imorgen reiser vi til Trondheim ! Så imorgen stikker vi til Ida's place, setter fra oss litt bagaasje, ogsåå skal vi kjøpe enda mere togmat, og bare chiille, helt til vi tar toget til trondheeim. åhh det gleedes ! :D

 Kommer nokk ikke til å blogge før neste uka daa, men vi lååver å blogge og eventuelt legge ut kule bilder av oss selv. ;))) Kos dere med disse kule bildene imens;
Avogtil er vi bare altfor sexiig. :*

-NOEN ANDRE SOM SKAL VÆRE I TRONDHEIM NOENGANG FRA TORSDAG TIL SØNDAG? tell us ! :D


Dato: 23.05.2012  Kl: 23:22  Kategori: Random Kommentarer: 4

WeHeartit !

yoyo, jeg (katrine) har serr ingenting å blogge om så da slenger jeg bare ut litt bilder fra wehearit.com ! 
Tumblr_m0jq5urr2e1qfguito1_500_large4fe7ac4563c405cc29b23f4ac9b7dac9_largeTumblr_lubbj9hxor1r3go6eo1_500_largeTumblr_lx2n1fbvv91r8fuwfo1_500_largeTumblr_m1adj6akbl1qad2wmo1_500_largeTumblr_lr0wf9drv81qksh7so1_500_largeTumblr_m0u7qe85im1rp9niuo1_500_largeTumblr_m16tgv4f2s1rqn00xo1_500_largeTumblr_m00r5rdjc31r1i6l0o1_500_largeTumblr_ltwculrnpb1r2tqgno1_500_largeTumblr_lrdk54kxvz1qauqkgo1_500_largeTumblr_lzkiyveau51r0qvd3o1_400_large

Plis kom med forslag til hva jeg/ oss Kan blogg om ? : >


Dato: 27.03.2012  Kl: 22:36  Kategori: Random Kommentarer: 8

Ny piercing !

Hejyo. Som dere vet har jeg (ida) fårr piercingene jeg bestillte for en stund siden. Da satte jeg i en helt vanlig stang, noe jeg synes var mye bedre enn å ha ring i. Men jeg tror stanga var litt kort. Jeg har fått sår rundt piercinghullet på innsiden av leppa. det ser helt jævlig ut, er vont og smaker blod, ahah. Så jeg fant ut at jeg bare måtte bytte, også heller bestille en litt lengre stang. 

 

Så dette er det jeg har i leppa atm;

Helt vanlig svart ring med en kule på. Liker den egentlig ikke. +at jeg biter av kula heletiden, ahah. Tror jeg må bytte igjen, fml. 

-har du noengang fått sår av for kort stang?


Dato: 26.03.2012  Kl: 17:47  Kategori: Random Kommentarer: 11

Vi har forandret oss MYE

y0y0. Som noen av dere kanskje vet har vi (idaogkatrine) kjent hverandre veldig lenge. Helt fra førsteklasse faktisk. Såå vi tenkte å vise dere hvor mye vi har forandret oss, haha. enjooy !

haha, synes vi var søtest når var små :*:*

-synes dere vi var søte når vi var små? :*

-har dere forandret dere mye?

Ida&KatrineOut !


Dato: 21.03.2012  Kl: 17:59  Kategori: Random Kommentarer: 22

Nyye piercinger !

heyoo ! i helga klarte jeg å knekke min tredje piercing ! flink 


omg jeg suger. så aanyways, nå har endelig piercingene jeg har bestilt kommet ! :D:DDD:D:D

okk, orket ikke ta noen årntlige bilder, ahaha, toppenavlatskapneidajoda. 

hahha, sugne bilder, iknow. Får håpe disse piercingene varer en stund ihvertfall. Har fått satt i en vanlig stang nå thoo. Det var litt godt, haha. 


haha stygg :D

også må jeg jo bare slenge med ett bilde fra helga :*

oh sexi.  ok unskyld for et styggt innlegg. styggtstyggtstyggt

-har du piercing?

-liker du best vanlig stang eller ring i leppa?


Dato: 20.03.2012  Kl: 20:46  Kategori: Random Kommentarer: 4

Hi New People !

heiy0 ! Vi er to jenter som heter Katrine og Ida-Sofie. Vi er 15 år, og blir 16 i juli og september.  Vi har tidligere blogget på katrinehoretard.blogg.no og mongofuck.blogg.no men så bestemte vi oss for å lage en blogg sammen istede. Dette er fordi vi gjør så mye sammen og da blogger vi ofte om det samme og legger ut samme bilder. 

Anyways, i menyen øverstpå bloggen kan dere finne facebook og formspring profilene våre og kategorier, skypenavn, spotifylista vår og e-post adressen vår. 

Vi har tenkt å blogge om klær, sminke, hår, randome ting vi gjør og andre ting som faller oss inn. Vi liker også å legge ut randome videoer. 

ooook, her er et bilde av oss når vi er stygg så versjogo !

håper dere vil lese bloggen vårres. :')
 
~KOMMER DU TIL Å LESE BLOGGEN VÅRES? ;* 


Dato: 17.03.2012  Kl: 17:48  Kategori: Random Kommentarer: 29
hits